Vi ønsker deg velkommen til unike opplevelser:

Almaas Hotell
Stord

Vi har som mål å gi deg et topp opphold så rimelig som mulig. Beliggende sentralt på Stord, slik at du når det meste av fasiliteter ved en kort spasertur. Velkommen til Leirvik og Stord!

Les mer Booking

Aurland Fjordhotell,
Aurland

Det imponerende utsiktspunktet Stegastein som speider ut over Aurlandsfjorden ligger en 10-minutters kjøretur borte. Hotellet er omgitt av fine turstier, som tar deg ut i den fine og unike naturen.

Les mer Booking

Klingenberg Hotell,
Årdalstangen

Et opphold hos oss kan være så mye; et sted å trekke seg tilbake, lade opp og hente nye krefter. Vi tilbyr spennende attraksjoner med Jostedalsbreen og Jotunheimen kun et steinkast borte.

Les mer Booking

Gudvangen Fjordtell,
Aurland

Det perfekte utgangspunktet for å utforske de mange severdighetene og aktivitetene i vakre Sogn og Fjordane. Med Nærøyfjorden, Viking Valley og Flåm med Flåmsbana som næraste nabo

Les mer Booking

Nythun,
Etnedal

Rangert som distrikts-Norges tredje beste spisested. Markerte turstier og gode fiskemuligheter gir deg den komplette høyfjells-opplevelsen. Du finn Nythun midt mellom Fagernes og Etnedal.

Les mer Booking

Toftemo Turiststasjon,
Dovre

Toftemo Turiststasjon tilbyr god komfort, og beliggenheten gir deg som gjest hos oss enkelt tilgang til gode overnattingsmuligheter og nærhet til mange flotte naturopplevelser i Dovre.

Les mer Booking

Overhalla Hotell,
Overhalla

Tett opptil de beste fiskeplassene i Namsen og Bjøra finner du oss. På Overhalla hotell tilbyr vi rom til møter og konferanser, og mat med gode, lokale råvarer. I tillegg til gode fiskeopplevelser!

Les mer Booking

Lia Fjellhotell,
Geilo

Det perfekte feriestedet, med naturen på alle kanter. Hotellet ligger i solhellingen på Geilo med panoramautsikt mot Hardangervidda. Perfekt for ski på vinteren og fotturer på sommeren.

Les mer Booking

Sande Hotell,
Sande i Sunnfjord

Ved Sande Kro & Hotell finn dei tilreisande det vakraste av vestnorsk natur, ro, frisk luft og friluftsareal i vakre Sande i Sunnfjord.

Les mer Booking

Sitla Hotell,
Øvre Årdal

Et ypperlig utgangspunkt for turer i Jotunheimen eller i området rundt. Sognefjorden byr på mange barneaktiviteter og er et fantastisk område for familieferien.

Les mer Booking

Birkebeineren hotel & apartments -Lillehammer

Ligger naturskjønt til i rolige omgivelser midt i Olympiaparken på Lillehammer, ca. 10 min gange fra sentrum og Maihaugen.

Les mer Booking

 
 
 

HVEM ER NOR HOTELS?

Nor Hotels er en norsk reiselivsaktør som henvender seg til både turoperatører og det åpne markedet.

BLI MEDLEM I NOR HOTELS?

Nor Hotels kan bidra med å løfte ditt hotell som et aktivitetshotell for å få enda flere gjester.